5x Beste Puppyspeelgoed

Na lang wachten mogen jullie eindelijk de pup in huis halen. Vanaf nu wordt het een dolle boel in huis: een pup zorgt voor veel plezier, maar vergt ook een hoop aandacht. De pup moet zich bijvoorbeeld leren vermaken. Gelukkig bestaat hiervoor puppyspeelgoed: de beste vijf zetten wij hieronder voor je op een rij.

Lijst met 5 beste puppyspeelgoed

Flamingo puppyspeelgoed

Jouw puppy zal dol zijn op de KONG van Flamingo. De puppy-variant van KONG is namelijk zo geproduceerd dat het speeltje het tandvlees extra beschermt. Dit puppyspeelgoed is gemaakt van 100 procent puur latex en het helpt bij de ontwikkeling van het gebit.

Petloverz puppyspeelgoed

Met de vijftiendelige set van Petloverz zal jouw pup wel even zoet zijn. De set bevat verschillende soorten speeltjes voor allerlei situaties. Ook verschillen de groottes: zo heb je een speeltje van 8 centimeter en een speeltje van 38 centimeter. Als jouw pup voldoende speeltjes heeft, zal hij zich minder snel vervelen.

Nylabone puppyspeelgoed

Heeft jouw pup de neiging om op alles te kauwen wat los en vast zit? Dan is het puppyspeelgoed van Nylabone wellicht geschikt. Het speeltje heeft een baconsmaak: hierdoor zal jouw pup optimaal genieten. Gooi het speeltje echter wel op tijd weg als het te klein is geworden.

Beeztees puppyspeelgoed

Het puppyspeelgoed van Beeztees is een kauwring, wat tandplak en tandsteen voorkomt bij jouw pup. Dit speeltje masseert het tandvlees en door het kauwen wordt de pijn van de doorkomende tandjes verzacht. 

Trixie puppyspeelgoed

Dit schattige puppyspeelgoed van Trixie is in de vorm van een konijn. Jouw pup kan knuffelen met dit speelgoed of ermee spelen. In dit speeltje zit namelijk een geluidje, wat zorgt voor urenlang speelplezier.

Veelgestelde vragen

Wat is het doel van puppyspeelgoed?

Puppyspeelgoed is allereerst goed voor de ontwikkeling van de tandjes van de pup. Ook kun je met puppyspeelgoed leren apporteren, zodat de hond bij jou terugkomt. Daarnaast bouw je een band op als je regelmatig met de pup speelt.

Waar speelt een pup graag mee?

Een puppy vindt het erg leuk om achter een bewegend voorwerp aan te rennen. Een lang speeltje is hiervoor geschikt. Ook is het aan te raden om een speeltje te kopen waar jouw pup op kan bijten.

Hoe lang moet ik spelen met de pup?

Het wordt aangeraden om niet langer dan 5 minuten per levensweek intensief te bewegen. Een pup van 10 weken mag dus nog maar 50 minuten actief bewegen per dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*