De leukste cadeautjes voor een hondenliefhebber

Hondeneigenaren en liefhebbers van honden zijn misschien wel de makkelijkste mensen om een cadeautje te geven. Alles met honden thema is een goed idee. We hebben een aantal van de leukste cadeautjes voor hondenliefhebbers verzameld. 

Honden kaartspel

Kaartspellen heb je in allerlei vormen, maten en thema’s. Zo ook in een hondenthema. Het is altijd goed om een kaartspel bij de hand hebben om jezelf te vermaken met het gezin, op reis of in de kroeg. Met een kaartspel kan je samen blackjack spelen, pesten of in je eentje een potje patience starten. 

Nog leuker is een educatief honden kaartspel. Alle hondenrassen, leuke honden weetjes en nog veel meer leuke informatie vind je op de kaarten. Ga de uitdaging aan om alles over honden te leren door zo snel mogelijk alle kaarten te verzamelen. Dit doe je door op elkaar te bieden. 

Hondenportret 

Online vind je de beste artiesten die geweldige portretten kunnen maken van huisdieren. Dit kan een realistische versie zijn of juist meer in cartoon stijl. Digitale portretten kunnen vervolgens worden afgedrukt op T-shirts, truien, mokken of andere dingen. Het ideale cadeau voor hondenbaasjes. Dit kan natuurlijk ook met andere dieren. 

Honden box

Stel zelf een hondenbox samen met speeltjes en lekkere snacks. Hondenspeelgoed doet het altijd goed en de meeste honden zijn ook gek op eten. Je kan de boks als eenmalig cadeau geven of een maandelijks abonnement nemen. Dan krijgt iemand elke maand een nieuwe doos opgestuurd.  

Honden worden vooral dolblij van dierenbotten. Dit houdt gelijk de tanden mooi schoon en het zijn goede kauwsnacks die de honden bezighouden. Dit is een mentale activiteit, ideaal voor werkhonden zoals border collies. Laat honden alleen op botten kauwen terwijl je erbij bent. Er kan altijd iets onverwachts gebeuren waardoor je in moet grijpen. 

Een hond cadeau doen

Dit lijkt natuurlijk het ultieme cadeau voor een hondenliefhebber, maar dit is iets waar je heel goed over na moet denken. Niet iedere hondenliefhebber wil zelf een hond. Denk je zeker te weten dat iemand een hond wil? Stel dan deze vragen voordat je een hond cadeau doet: 

–       Kom erachter hoeveel tijd iemand heeft voor een hond. Een 9-5 baan laat weinig tijd over en de hond zit dan voornamelijk alleen thuis. Dit is niet ideaal voor een hond. Een oplossing zou zijn om de hond mee naar werk te nemen. Zit de hond meer dan 6 uur per dag alleen thuis? Dan is het misschien geen goed idee. 

–       Hoe actief is iemand? Gaan ze graag voor lange wandelingen? En dan niet één keer in de maand, maar dagelijks. De meeste honden moeten elke dag voor minimaal 30 minuten naar buiten. 

–       Wat zijn de toekomstplannen? Als iemand heel graag wil gaan reizen over de hele wereld, dan is het niet handig om een hond te nemen. Sommige vliegmaatschappijen laten kleine honden toe in de cabine, maar het kan erg stressvol zijn voor een hond. 

–       Bereid om hondensport te doen? Werkhonden zoals border collies hebben het nodig om mentaal uitgedaagd te worden. Kan iemand dit bieden aan de hond?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*