5x Beste Apporteerspeelgoed

Vaak vinden honden het fantastisch om te apporteren. Op de markt kun je daarom ook veel apporteerspeelgoed kopen. Het is niet alleen leuk voor jou en jouw hond, maar jouw hond leert ook dankzij het apporteren. Hieronder zetten wij de vijf beste apporteerspeelgoed voor honden op een rij.

Lijst met 5 beste apporteerspeelgoed

Chuckit! apporteerspeelgoed

Bijt jouw hond altijd zijn tennisballen kapot? Gelukkig gaat het apporteerspeelgoed van Chuckit! langer mee. Deze bal is namelijk gemaakt van duurzaam en natuurlijk rubber. Dit betekent dat de ballen erg sterk zijn en lang meegaan.

AFP apporteerspeelgoed

Ben jij even weg, of wil jij jouw hond aanleren dat hij zichzelf kan vermaken? Met het apporteerspeelgoed van AFP blijft jouw hond actief. De hond moet namelijk de bal bovenin het gat stoppen, waardoor de bal er weer uit zal rollen en ook verschijnt er een beloning voor hem.

Benson apporteerspeelgoed

Met het apporteerspeelgoed van Benson kun jij meters ver de tennisbal gooien. De ballenwerper is gemaakt van flexibel plastic, dat de tennisbal stevig vast pakt en vervolgens loslaat wanneer je de ballenwerper slingert.

KONG apporteerspeelgoed

De KONG: we kennen ‘m allemaal. Ook hebben zij met dit oersterke materiaal een frisbee uitgebracht. Het is een flexibele frisbee die niet schadelijk is voor het gebit. Ook is dit apporteerspeelgoed buigzaam, zodat jij deze zonder moeite kunt meenemen tijdens de boswandeling.

Trixie apporteerspeelgoed

Het apporteerspeelgoed van Trixie is een touw met een bal eraan. De bal is gemaakt van natuurrubber, waarmee je kunt apporteren, spelen en een trekspel mee kunt doen. Jouw hond zal dol zijn op dit speelgoed!

Veelgestelde vragen

Waarom apporteren honden?

De reactie van een hond op een weggegooide bal komt voort uit een basisinstinct: de hond stamt namelijk af van de wolf. Vooral jachthonden apporteren. 

Wat is het voordeel van apporteren?

Allereerst krijgt jouw hond voldoende beweging tijdens het apporteren. Bovendien raakt hij hierdoor zijn energie kwijt en het bevordert de band tussen jou en jouw hond.

Wat is het juiste apporteerspeelgoed?

Het juiste apporteerspeelgoed is afhankelijk van jouw hond. Een hond die behoefte heeft aan veel beweging, is een bal, een frisbee of een plasticstok geschikt. Voor kleinere honden is speelgoed van stof een betere optie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*