5x Beste Drinkfontein

Wil jouw hond ook zo graag drinken uit de tuinslang wanneer jij de planten water geeft? Waarschijnlijk vindt jouw hond, net als veel andere honden, stromend water interessant. In dat geval is een drinkfontein niet zo’n slecht idee. Dit is overigens ook nog eens gezond voor jouw viervoeter. Hieronder zetten wij de vijf beste drinkfonteinen voor je op een rij.

Lijst met 5 beste drinkfonteinen

LifeGoods drinkfontein

De drinkfontein van LifeGoods heeft een waterreservoir van twee liter. Met de koolstoffilter wordt het water schoon en zuurstofrijk gehouden: ideaal als jij een dagje van huis bent. Als klap op de vuurpijl maakt deze fontein bijna geen geluid.

Lucky Paw drinkfontein

Heerlijk om altijd fris water tot je beschikking te hebben. Gelukkig kan dat met de drinkfontein van Lucky Paw. Ook deze heeft een koolstoffilter, alleen is de inhoud een stukje groter; namelijk 2,5 liter.

Pettadore drinkfontein

De drinkfontein van Pettadore is een en al luxe. De waterfontein heeft namelijk een app waar jij het waterniveau en de waterzuiverheid kunt aflezen. Ook kun je de bacteriedoder activeren én kun je het licht in de fontein dimmen. Handig! De fontein heeft een reservoir van twee liter.

Minaro drinkfontein

Stromend water dat zuiver én bacterievrij is wordt gegarandeerd door de drinkfontein van Minaro. Deze heeft een waterreservoir van twee liter en is ook voorzien van een koolstoffilter. Het leuke aan deze drinkfontein is zijn leuke en fleurige uiterlijk.

Living Nine drinkfontein

Elke dag de waterbak verschonen is verleden tijd dankzij de drinkfontein van Living Nine. De fontein heeft een wateropslag van twee en een halve liter en dankzij het filtersysteem heeft jouw viervoeter altijd schoon water tot zijn beschikking. Dankzij het metertje kun jij binnen een oogopslag zien of het water op is.

Veelgestelde vragen

Wat is een drinkfontein?

Met een drinkfontein kan jouw hond zijn dorst lessen. Bij een drinkfontein blijft het water stromen, in plaats van dat het stilstaat in een waterbak. 

Wat is het voordeel van een drinkfontein?

Bij een drinkfontein blijft het water stromen, waardoor bacteriën geen kans hebben om te overleven. Bovendien hoef jij de drinkfontein niet constant bij te vullen: meestal zit er een waterreservoir in van twee liter.

Hoe vaak moet ik het water vervangen in de drinkfontein?

Wanneer het water in het reservoir nog niet op is na een week, kun je dit water beter vervangen door schoon water.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*