5x Beste Anti-Schrokbak

Heb jij een hond die geobsedeerd is door eten en binnen een paar seconden zijn bakje heeft leeggegeten? Dan is een anti-schrokbak wellicht niet zo’n gek idee. Het is namelijk niet heel gezond voor jouw viervoeter dat hij al zijn eten opschrokt. Een anti-schrokbak zorgt ervoor dat hij moeite moet doen om zijn brokjes te pakken te krijgen. Hieronder lees je de vijf beste anti-schrokbakken.

Lijst met 5 beste anti-schrokbakken

Eat slow live longer anti-schrokbak

De anti-schrokbak van Eat slow live longer heeft een puzzel in het midden. Hierdoor moet jouw hond met zijn tong elk brokje een voor een oppakken. Bovendien is deze anti-schrokbak voorzien van een anti-slipbodem, zodat de voerbak niet snel verschuift.

Kyjen anti-schrokbak

De anti-schrokbak van Kyjen is beschikbaar in drie verschillende designs en kleuren. Zo heeft de een een spiraal in het midden, is de ander voorzien van cirkels en heeft de derde een vorm van een bloem.

Adori anti-schrokbak

In het midden van de anti-schrokbak van Adori staan drie obstakels. Jouw hond moet deze obstakels tijdens het eten zien te vermijden. Hierdoor zal jouw hond langzamer eten, wat beter is voor de vertering.

Outward Hound anti-schrokbak

Ook de anti-schrokbak van Outward Hound is beschikbaar in drie verschillende designs. De anti-schrokbak heeft een grootte van twee bekers droogvoer. Als jouw hond deze brokken wil opeten, zal hij aardig zijn best moeten doen.

Made 4 Pets anti-schrokbak

Als jouw hond ook de technieken van een anti-schrokbak heeft achterhaald, zal de anti-schrokbak van Made 4 Pets hem alsnog te slim af zijn. Boven deze anti-schrokbak hangt namelijk een reservoir die eens in de zo veel tijd een brokje neerlegt in het doolhof.

Veelgestelde vragen

Wat is een anti-schrokbak?

Een anti-schrokbak heeft obstakels in het midden van de voerbak. Zo moet jouw hond moeite doen om zijn brokjes te pakken en op te eten. Zo’n voerbak gaat het schrokken tegen.

Wat is het voordeel van een anti-schrokbak?

Het voordeel van een anti-schrokbak is dat deze voerbak het schrokken tegengaat. Hierdoor is het risico op darmklachten vermindert en heeft jouw hond minder snel last van een opgeblazen buik.

Waar moet ik op letten als ik een anti-schrokbak koop?

Allereerst is het belangrijk om de moeilijkheidsgraad te achterhalen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat jouw hond de brokjes kan op eten. Ook kun je kijken naar de grootte van de voerbak en hoe makkelijk deze te reinigen is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*