5x Beste Graanvrij Hondenvoer

Natuurlijk wil jij als baasje het beste voor jouw hond. Net als een mens heeft een hond ook gezonde voeding nodig. Het is daarom belangrijk dat een hond niet te veel voedingsstoffen binnenkrijgt die hij eigenlijk niet nodig heeft. Je kunt daarom kiezen voor graanvrij hondenvoer, wat jouw huisdier gezond en vitaal houdt. 

Lijst met 5 beste graanvrij hondenvoer

Edgard & Cooper graanvrij hondenvoer

Een heerlijk graanvrij recept dat bestaat uit scharrelkip, fruit en groenten: dat is het hondenvoer van Edgard & Cooper. Bovendien is dit hondenvoer geschikt voor elke hond. Gegarandeerd dat jouw hond deze brok ook lekker vindt.

Versele-Laga graanvrij hondenvoer

Speciaal voor de honden die al een dagje ouder zijn bestaat het voer van Versele-Laga, welke graanvrij is. Bovendien zijn deze brokken ook glutenvrij en bestaat een groot deel van de brok uit eiwitten. Daarnaast zorgt de 11 millimeter-grote brok voor een vlotte opname in de darmen.

Orijen graanvrij hondenvoer

Het graanvrije hondenvoer van Orijen bestaat uit 85 procent uit vlees. En dat komt goed uit, want een hond is een echte vleesliefhebber. Deze is geschikt voor volwassen honden van twee tot acht jaar. Daarnaast zijn deze brokken biologisch en sterk gecontroleerd. 

Acana graanvrij hondenvoer

Jouw hond zal smullen van het graanvrije hondenvoer van Acana. Dit voer is namelijk bereid van vrije-uitloopkip, -kalkoen en -eieren. Bovendien zijn deze brokken rijk aan goede voedingsstoffen en zitten er voldoende groenten in verwerkt.

Pro Plan graanvrij hondenvoer

Als jouw hond last heeft van gevoelige darmen, kun je het graanvrije hondenvoer van Pro Plan proberen. Dit voer ondersteunt namelijk de spijsvertering. Het voer kan makkelijk verteerd worden en verbetert de microflora. 

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van graanvrij hondenvoer?

Met graanvrij hondenvoer heeft jouw hond minder kans op allergische reacties. Bovendien is dit glutenvrij en gebaseerd op eiwitten en een koolhydraatbron. Ook wordt hierdoor de spijsvertering verbeterd.

Is graanvrij hondenvoer gezond?

Het is erg gezond om te kiezen voor graanvrij hondenvoer. Bovendien zitten er in de meeste graanvrije brokken veel eiwitten dat bestaat uit vlees of vis, wat gezond is voor jouw viervoeter.

Waar moet ik op letten als ik graanvrij hondenvoer koop?

Het is belangrijk om te letten op de leeftijd als je hondenvoer gaat kopen. De behoeften van een puppy en een volwassen hond verschillen namelijk erg veel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*