5x Beste Hondenvoerbak

De wereld wat betreft hondenvoerbakken is enorm. Zo heb je anti-schrokbakken, voerbakken die met een knopje opengaan en je hebt natuurlijk de simpele hondenvoerbakken zoals we ‘m kennen. Hieronder zetten wij de vijf beste hondenvoerbakken voor je op een rij.

Lijst met 5 beste hondenvoerbakken

Eat slow live longer hondenvoerbak

De hondenvoerbak van Eat slow live longer is een anti-schrokbak. Door de puzzel in de voerbak kan de hond het voer niet in een keer op eten, maar moet hij de brokjes zien te pakken met zijn tong. Hierdoor eet jouw hond langzamer, wat beter is voor het gebit en het gewicht.

Flamingo hondenvoerbak

De hondenvoerbak van Flamingo is ideaal wanneer jij een dagje van huis weg bent. Dit is namelijk een dispenser die altijd schoon water en vers voer biedt. De 2-in-1-hondenvoerbak is geschikt voor alle flessen die je vult met water. 

Trixie hondenvoerbak

De hondenvoerbak van Trixie staat op een standaard die je kunt verstellen door middel van draaiknoppen. Daarmee is deze hondenvoerbak ideaal voor grote honden. Aan beide kanten vind je een voerbak met een inhoud van 2,8 liter. 

SOdeal hondenvoerbak

Smeert jouw hond weleens als hij aan het eten of drinken is? Grote kans dat verschuivende voerbakken hiervan de aanleiding zijn. Hiervoor komt de hondenvoerbak van SOdeal met een oplossing: dankzij de anti-morsrand wordt het water en voer opgevangen en met de anti-sliplaag verschuiven de voerbakken niet.

ACE Pets hondenvoerbak

Zeg vaarwel tegen plastic en metalen hondenvoerbakken, maar zeg hallo tegen de keramische hondenvoerbak van ACE Pets. Dankzij de keramiek kun je de voerbakken eenvoudig schoonmaken én schoonhouden. Ook niet geheel onbelangrijk is dat deze voerbakken geweldig zullen staan in jouw interieur.

Veelgestelde vragen

Waarom is een goede hygiëne belangrijk bij hondenvoerbakken?

Net als dat jij iedere dag de borden schoonmaakt, is het voor de hond net zo belangrijk om dagelijks de hondenvoerbak schoon te maken. Wanneer dit niet gebeurt, kunnen bacteriën tot ziektes ontstaan.

Waarom is een hondenvoerbak belangrijk?

Wanneer jouw hond uit een voerbak eet, houdt hij een ergonomische positie aan. Dit bevordert een goede stoelgang. Het is daarom van groot belang dat jouw hond een voerbak tot zijn beschikking heeft.

Welk materiaal is het beste voor een hondenvoerbak?

Roestvrijstaal is het materiaal dat goed schoon gemaakt kan worden, met dus de minste kans op bacteriën mits je dit goed onderhoudt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*