5x Beste Hondenbench

Een hondenbench heeft verschillende doeleinden. Met een hondenbench heeft jouw hond een plek om te slapen, het is een veilige plek voor onderweg en je kunt je hond apart in de bench houden wanneer je bijvoorbeeld aan het koken bent. Ook in de koude maanden is de bench een heerlijk warm plekje. Wil jij jouw hond ook voorzien van een bench? Hieronder zetten wij de vijf beste hondenbenches voor je op een rij.

Lijst met 5 beste hondenbenches

Adori hondenbench

De hondenbench van Adori is een opvouwbare bench. Deze bench heeft twee deuren aan de smalle en aan de brede zijde. Deze deurtjes zijn voorzien van twee sloten. Als jouw hond in de bench ligt, zal hij de bench ervaren als een prettige plek waar hij zich comfortabel voelt. De bench is gemaakt van zwart metaal. 

Topmast hondenbench

Vooral wanneer je een puppy in huis krijgt, is een bench een onmisbaar product. Door middel van een bench kun je de puppy een vaste plek aanwijzen om te slapen. Een grote woonkamer kan namelijk erg spannend zijn voor de puppy. Je kunt ervoor kiezen om een tussenschot te plaatsen in de hondenbench van Topmast. Ook is de bench volledig inklapbaar en dankzij de schuiflade kun je de bench eenvoudig schoonmaken.

Duvo hondenbench

De robuuste hondenbench van Duvo kenmerkt zich door het dikke draad en de vier hoekbeschermers. Daarnaast heeft deze hondenbench twee deurtjes: een schuifdeur en een gewone deur. Ook kun je de hondenbench eenvoudig inklappen en is dus ook eenvoudig op te bergen. Met de schuiflade op de bodem kun je de bench schoonmaken.

MaxxPet hondenbench

Wanneer jouw zwangere hond in verwachting is van puppy’s, is de hondenbench van MaxxPet een goede uitvinding. Deze grote hondenbench bestaat uit vier panelen, inclusief een inloopdeur en een onderdeur. Als je wil dat de puppy’s zelf uit de bench kunnen lopen, kun je het onderdeurtje openzetten. Wanneer je liever wil dat de puppy’s in de bench blijven maar de moeder moet eruit, kun je de inloopdeur openzetten.

Petstore hondenbench

Als een pup deel gaat uitmaken van jouw gezin, is het fijn om een hondenbench in huis te hebben. In de hondenbench van Petstore kan jouw pup zich terugtrekken en bovendien draagt een bench bij aan de zindelijkheidstraining. Wanneer jouw pup geen behoefte meer heeft aan de bench, kun je de bench makkelijk opklappen en opbergen. Ook is deze bench van een tussenstuk voorzien, waardoor je de bench kunt opsplitsen.

Veelgestelde vragen

Hoe groot moet de hondenbench zijn?

De ruglengte bepaalt de lengte van de bench. Meet dus met een meetlint de rug van jouw hondje op. Deze ruglengte moet je met 25 procent verhogen. Als jouw hond bijvoorbeeld een ruglengte heeft van 60 centimeter, heb je een bench nodig die 75 centimeter hoog is. Daarnaast hangt de maat van de hondenbench ook af van het gewicht van de hond. De diepte van de bench kun je berekenen aan de hand van de volgende formule: de schofthoogte x 1,25. 

Hoelang mag mijn hond in de bench blijven?

Wanneer je een hele dag weg bent, is het niet handig om jouw hond in de bench te laten. De hond moet namelijk ook eten en drinken. Een hond mag namelijk maximaal drie uur alleen gelaten worden in een gesloten bench. Een pup kan het minder kort volhouden, wanneer de zindelijkheid nog niet helemaal onder controle is.

Hoeveel slaap heeft mijn hond nodig?

Als je het vergelijkt met een mens, slaapt een hond veel. Toch slapen honden meestal niet aan een stuk door. Wel hebben ze ongeveer twaalf tot veertien uur slaap nodig op een dag. Pups en oudere honden hebben meer slaap nodig. Zo heeft een pup ongeveer twintig uur slaap nodig op een dag en een oudere hond slaapt meer toen hij nog een pup was. Daarnaast verschilt de behoefte aan slaap per ras: over het algemeen slaapt een groter ras meer dan een kleiner ras.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*