5x Beste Hondenvoer voor Chihuahua

We kennen ‘m allemaal, de chihuahua. Dit hondje staat bekend om zijn kleine formaat, grote dop-ogen en het ronde hoofdje. Om jouw chihuahua in topconditie te houden, is het nodig om jouw hond regelmatig te trainen en bovendien hebben ze speciaal voer nodig. Het beste hondenvoer voor chihuahua’s zetten we hieronder voor je op een rij.

Lijst met 5 beste hondenvoer voor chihuahua’s

Royal Canin voor chihuahua-puppy’s

Heb jij een chihuahua-pup in huis rondhuppelen? Dan kun je jouw hondje de brokken van Royal Canin voor puppy’s geven. Dankzij deze brokken wordt het immuunsysteem goed ontwikkeld.

Royal Canin voor volwassen chihuahua’s

Als jouw chihuahua acht maanden oud is geworden, kun je ‘m verwennen met het brokjes van Royal Canin voor volwassen chihuahua’s. Door de fijne tanden van het hondje is hij gevoelig voor gebitsproblemen, maar de brokjes van Royal Canin zijn precies afgestemd op de kleine kaken van dit hondenras.

Royal Canin voor volwassen chihuahua’s

Ook heb je voor de volwassen chihuahua’s natvoer van Royal Canin. Jouw chihuahua zal hier dol op zijn! Jij hoeft simpelweg het zakje los te scheuren en het voer in een bakje te leggen. Bovendien is dit voer goed voor de vacht, darmen en het stimuleert de eetlust.

Yourdog voor volwassen chihuahua’s 

De brokken van Yourdog voor volwassen chihuahua’s zitten boordevol lekkere buffel en kip. Deze vleessoorten worden gecombineerd met groenten, fruit en kruiden zodat jouw kleine hond altijd een lekkere maaltijd tot zijn beschikking heeft. 

Yourdog voor senior chihuahua’s

Naast de volwassen brokken heeft Yourdog ook een lijn voor senior chihuahua’s. Deze brokken zijn op dezelfde manier samengesteld met fruit, groenten, kip, buffel en kruiden. Als jouw chihuahua acht jaar of ouder is, kun je dit voer geven.

Veelgestelde vragen

Waarom heeft een chihuahua speciaal hondenvoer nodig?

Een chihuahua groeit snel, waardoor hij de juiste eiwitten en mineralen nodig heeft voor een goede ontwikkeling. 

Hoe vaak op een dag moet ik mijn chihuahua voer geven?

Je kunt het voer van jouw chihuahua beter verspreiden over de dag, aangezien hij een klein maagje heeft. Verspreid de portie bijvoorbeeld over drie maaltijden.

Hoeveel voer heeft mijn chihuahua nodig?

Hoeveel voer jouw chihuahua nodig heeft, hangt af van zijn leeftijd en activiteiten. Check daarom altijd de voertabel op de zak met voer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*