5x Beste Voercontainer

Wanneer je hondenbrokken koopt, kom je meestal met een enorme zak voer thuis. Het is belangrijk om deze brokken luchtdicht te bewaren. Zo kan jouw hond langer genieten van zijn voorgeschotelde brokjes. Een oplossing hiervoor is een voercontainer, waar jij de brokken van jouw trouwe viervoeter in kunt bewaren.

Lijst met 5 beste voercontainers

Curver voercontainer

De voercontainer van Curver is modern. De buitenkant is namelijk gemaakt van een metallic look. Bovendien heeft deze container een rubberen afsluitrand, zodat er geen lucht bij de brokken kan komen. Je kunt kiezen uit verschillende maten.

Maelson voercontainer

Dankzij de voercontainer van Maelson blijft het voer van jouw hondje lekker vers. Het deksel van de container is namelijk luchtdicht. Daarnaast kun je met het bijbehorende schepje makkelijk de brokken uit de container scheppen als het etenstijd is.

Blond Amsterdam voercontainer

De schattig uitziende voercontainer van Blond Amsterdam is een aardewerken pot in de Blond-stijl zoals we die kennen. Deze pot is ideaal om de snacks of brokjes van jouw viervoeter in te bewaren.

Moderna voercontainer

Als jij een grote viervoeter in huis hebt rondlopen, is de voercontainer van Moderna ideaal. Deze container rolt namelijk op wieltjes. Zo hoef jij niet rond te zeulen met de container wanneer jij jouw hond voer wilt geven.

Tom voercontainer

De opdruk van de voercontainer van Tom is niet alleen schattig, hij is ook nog eens praktisch. Je kunt er namelijk het droogvoer van jouw diertje in bewaren tot wel vijf liter. Met het handige handvat neem jij de voercontainer overal mee naartoe.

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een voercontainer?

Dankzij een voercontainer blijven de brokken van jouw hond houdbaar en vers. Bovendien houd je ook ongedierte weg dankzij een voercontainer.

Waar moet ik op letten als ik een voercontainer aanschaf?

Als eerste is de grootte van de container belangrijk. Het voer van jouw hond moet namelijk passen in de voercontainer, dus de container moet groot genoeg zijn. Ook kun je letten op bijbehorende functies als een bijgeleverde voerschep.

Hoe maak je een voercontainer schoon?

Het is belangrijk om de voercontainer schoon te houden. Je kunt dit eenvoudig doen met heet water en afwasmiddel. Zo gepiept!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*