2x Beste koelvest voor honden

Steeds meer hondeneigenaren zijn op zoek naar een mooi koelvest voor hun hond. Het is ideaal om hierdoor je hond koel te kunnen houden wanneer het erg warm is. Je hebt de koelvesten voor honden dan ook in allerlei soorten en maten. Meestal draagt een hond het graag, ze moeten er soms wel even aan wennen, maar dat heeft even tijd nodig. Neem daarom de tijd om je hond er aan te laten wennen, maar eerst maar eens op zoek naar het beste koelvest voor jouw hond.

Lijst met 2 beste koelvesten voor honden

Als je op zoek bent naar het beste koelvest voor jouw hond, dan zit je hier goed. We hebben namelijk de beste koelvesten voor honden voor jou op een rijtje gezet. Bekijk het op je gemak en kies de maat die bij jouw hond past en dan is jouw hond ook koel wanneer het weer warmer wordt.

Koelvest hond maat S

Een mooi koelvest voor je hond, maat S. Het is een koelvest welke geschikt is voor kleine rassen zoals een Jack Russel of een Sheltie. De maximale borstomvang is 48 cm. Het is een verfrissend koelvest voor honden op warmere zomerdagen. Eenvoudig in het gebruik op vakantie bijvoorbeeld, maar ook tijdens sport of training met je hond. Je hoeft het koelvest alleen maar onder water te dompelen, een klein beetje uitwringen en het vest is klaar voor gebruik. Op de rug kun je het koelvest sluiten met klittenband. Na gebruik eenvoudig uit te spoelen en drogen aan bijv. een kleerhanger.

Trixie honden koelvest

Een mooi honden koelvest van Trixie is ideaal voor de zomerdag. Het is een vest wat de hond zal koelen middels verdamping. Een hond kan gedurende de warme dagen zo beter zijn warmte kwijt. Het koelvest is gemaakt van sterk absorberend PVA, eenvoudig aan en uit te doen bij de hond in verband met de klittenbandsluiting. Het vest kan gebruikt worden voor honden met een buikomvang van maximaal 100 cm. De ruglengte is 40 cm. Het is belangrijk dat een vest goed past, dus zorg dat je de maten van de hond kent en kies dan een passend koelvest.

Meest Gestelde vragen

Waar let je op bij de aanschaf van een koelvest voor je hond?

Als je een koelvest gaat kopen voor je hond is het van belang dat je de maten van je hond goed kent. Een koelvest moet namelijk goed passen wil je hond er ook wat aan hebben. Het mag zeker niet te strak zitten. Er zijn dan ook verschillende maten te koop, dus let er goed op wat je moet hebben en wat er per merk geleverd kan worden. Ook zijn er diverse kleuren, maar het belangrijkste is dat jij kijkt naar de maat en het materiaal waar het van is gemaakt.

Welk koelvest voor mijn hond is het beste?

Het is lastig om zomaar te zeggen welk koelvest voor je hond het beste is, het gaat er namelijk om dat je hond zich er thuis in voelt en daarom moet het goed passen. Het moet geen straf zijn voor de hond, je moet hem er dus rustig aan laten wennen. Verder is het van belang dat een koelvest eenvoudig aan en uit te trekken is bij de hond, zodat het geen gevecht is om het koelvest te bevestigen. Een koelvest moet ook goed ademen, dan pas zal het voor de hond ook lekker zitten. Zo kun je er jarenlang gebruik van maken en heb je er beide veel aan.

Wat zijn de voordelen als mijn hond een koelvest draagt?

Er zijn erg veel voordelen te benoemen als je hond een koelvest draagt. Om te beginnen is het fijn dat de warmte niet direct op de huid van de hond komt. Een koelvest geeft verkoeling en zal ervoor zorgen dat de hond zijn warmte gewoon kwijt kan maar ook koel blijft. Een koelvest moet dus kunnen ademen en niet strak zitten. Het zorgt ervoor dat een hond niet oververhit raakt, althans het draagt er aan bij. Een hond moet nooit in de volle zon en zeker niet met het extreem warme weer. Maar als je even kort gaat wandelen, is een koelvest ideaal zodat de hond kan afkoelen en zijn warmte tegelijkertijd toch kwijt kan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*