5x Beste Hondenbank

Niet iedereen vindt een hondenmand of hondenkussen mooi staan in de woonkamer. Daar hebben ze een oplossing voor bedacht: een hondenbank. De hondenbank is een leuke en tevens stijlvolle slaapplek voor jouw hond. Daarnaast is het een miniversie van de banken waar wij als baasjes op zitten. Wil jij ook een hondenbank aanschaffen voor jouw trouwe viervoeter? Wij zetten de beste vijf voor je op een rij.

Lijst met 5 beste hondenbanken

Beeztees hondenbank

De hondenbank van Beeztees is gemaakt van hoogwaardig Kubu-riet. Het riet is grof gevlochten, wat er stijlvol uitziet. De hondenbank wordt geleverd met een bruin kussen. Daarnaast heeft de hondenbank rubberen nopjes aan de onderkant, zodat er geen krassen op de vloer ontstaan.

4animalz hondenbank

Deze stretcher is een comfortabele lig- en slaapplek voor jouw harige vriend. De stof van de stretcher is gemaakt van textileen, wat de vacht van de viervoeter ventileert. Ook kun je deze stof makkelijk schoonmaken met water. Deze hondenbank is verhoogd, zodat kou en vocht niet omhoog kunnen trekken naar de hond. Ook kunnen vlooien op deze manier niet in contact komen met het bed. Vlooien kunnen namelijk 6 tot 7 centimeter hoog springen, en dat is onmogelijk met de hondenbank van 4animalz.

Comfy animal hondenbank

Jouw hond bevindt zich in de zevende hemel met de orthopedische hondenbank van Comfy animal. Dankzij het matras gemaakt van memory foam zal de hondenbank aanvoelen als een veertje, wat de nacht pijnloos en ontspannen zal doen verlopen. De wervelkolom en gewrichten worden met dit materiaal niet onnodig belast, wat prettig is voor oudere honden. De bekleding van de bank kan uitgewassen worden op dertig graden.

Happy House hondenbank

Een hondenbank kan een goede aanvulling zijn op het interieur in jouw huis. De rietenbank van Happy House is tijdloos. Deze rieten hondenbank is in Indonesië met de hand gevlochten. In de bank zit een taupekleurig kussen. In dit kussen zit een vulling van fiber, zodat jouw viervoeter hier lekker op kan uitrusten. De kussenhoes kan op dertig graden worden uitgewassen. Dankzij de lage instap kan de hondenbank ook gebruikt worden voor oudere honden.

Enchanted Pet hondenbank

De hondenbank van Enchanted Pet is letterlijk een miniatuurversie van een grotemensenbank. De bank is gemaakt van imitatiesuède en heeft een stevig frame met pootjes, waardoor jouw viervoeter geen last heeft van kou en tocht. Ook kun je de speeltjes van jouw hond kwijt in de achterkant van de bank. De hoezen van de hondenbank zijn wasbaar.

Veelgestelde vragen

Waarom koop je een hondenbank?

Jouw viervoeter heeft een goede plek nodig om te rusten en te slapen. Je kunt kiezen voor een hondenbank als jouw hond slecht slaapt in een mand of op een kussen. Ook kan het handig zijn om een hondenbank te kopen als je een koude vloer in huis hebt. Honden slapen namelijk niet graag op een koude vloer. Aangezien een hondenbank van de vloer afstaat, dringt de kou minder ver door naar de hond. Bovendien staat een hondenbank uniek in het interieur.

Waar moet je rekening mee houden bij het aanschaffen van een hondenbank?

De behoeftes van jouw hond staan voorop, de hond moet er namelijk fijn in kunnen slapen. Daarnaast kun je letten op de volgende aspecten:
– Grootte: De hond moet natuurlijk kunnen liggen in de hondenbank. De meeste hondenbanken zijn in verschillende groottes beschikbaar;
– Stevigheid: Het is belangrijk dat de hondenbank is gemaakt van stevige kwaliteit. De hond moet er natuurlijk niet doorheen zakken;
– Prijs: Denk goed na over de prijs-kwaliteitverhouding van de hondenbank. De meeste hondenbanken hebben een prijs tussen de 50 en 400 euro. 

Hoe moet je een hondenbank schoonmaken?

Bij sommige hondenbanken zijn de kussens wasbaar. Daarnaast kun je met een stofzuiger de hondenbank schoonmaken, om de overtallige haren en vuiltjes weg te halen. Als laatst kun je met een vochtig doekje de buitenkant schoonmaken. Klaar is Kees!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*