5x Beste Puppyren

Yes, gezinsuitbreiding! Een harig vriendje komt jullie huishouden vergezellen. Een ren houdt de puppy op zijn plek en zo hoef je hem even niet in de gaten te houden. Dankzij de open bovenkant, kun je de pup makkelijk in en uit de ren zetten. Een ander voordeel van de puppyren is dat je deze eenvoudig kunt verplaatsen en na verloop van tijd kunt inklappen. Ben jij op zoek naar een puppyren? Hieronder zetten wij de vijf beste puppyrennen voor je op een rij.

Lijst met 5 beste puppyrennen

MaxxPet puppyren

De kwalitatieve en stabiele puppyren van MaxxPet geeft de puppy de vrijheid om even alleen te zijn in een ruimte. Een pup vraagt om veel liefdevolle aandacht, maar dit kun je natuurlijk niet 24/7 geven. Dankzij een puppyren blijft de pup op één plek. Je kunt deze puppyren opstellen als een achthoek, een vierkant of een rechthoek met de stalen pinnen. Er zit een deurtje in met dubbele vergrendeling.

Meisterpets puppyren

De achthoekige puppyren van Meisterpets kan mee op reis, is geschikt voor in de tuin en natuurlijk voor in de woonkamer. De puppyren is licht in gewicht, maar zeer stabiel dankzij het metalen geraamte. Door middel van het pop-upsysteem is de puppyren binnen een handomdraai klaar voor gebruik. Jouw puppy is van alle gemakken voorzien: er zit namelijk een siliconen inklapbare voer- en drinkbak in de ren. Ook zit er een draagtas bij, zodat je de ren makkelijk kunt meenemen.

Tectake puppyren

Met het sterk gehamerde metaal blijft de puppyren van Tectake overeind. De puppyren is een onmisbaar item als het gaat om het grootbrengen van jouw pup. Met een ren kan de pup zelf spelen, zonder dat jouw aandacht continu op hem is gevestigd. De deuren in de ren hebben een dubbele vergrendeling, zodat de pup niet snel kan ontsnappen. Het is een vierkante puppyren die je na gebruik makkelijk kunt opvouwen.

Topmast puppyren

De achtdelige puppyren van Topmast is op te stellen naar jouw wens.  Je kunt de delen namelijk eenvoudig aan elkaar maken en loskoppelen. De puppyren heeft een hoogte van 80 centimeter, zodat jouw puppy er niet overheen kan springen. Ook beschikt de ren over een grote loopdeur. Echter, is deze puppyren niet geschikt voor in de tuin.

Adori puppyren

De Adori-puppyren is speciaal gemaakt voor pups van grote en sterke rassen. Het materiaal van de ren is namelijk steviger dan die van een normale ren. Deze puppyren bestaat uit acht delen en is eenvoudig in elkaar te zetten in verschillende vormen. Dankzij het handvat kun je de puppyren makkelijk verplaatsen of meenemen. Ook zit er in de puppyren een deurtje, zodat je de kleine pup weer in jouw armen kan sluiten.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een puppyren?

Een puppyren helpt je bij het opvoeden van de pup. Puppy’s verkennen de wereld met hun bek en snuit en willen graag overal in bijten. Een puppyren beschermt dus ook jouw schoenen en meubels. In de puppyren kan de pup lekker ravotten, zonder dat hij iets kapotmaakt. Zo hoef jij even niet de aandacht op de pup te vestigen. Ook voelt de pup zich op zijn gemak in een ren.

Is een puppyren hetzelfde als een bench?

Een puppyren en een bench zijn twee verschillende producten. Een ren is bedoeld voor bewegingsvrijheid, terwijl een bench een veilige plek biedt voor de pup om in te slapen. Ook is de bench een minder geschikte plek om te kunnen ravotten. In de puppyren kun je de hond loslaten om te spelen, zonder een oogje in het zeil te hoeven houden. Naarmate de pup ouder wordt, wordt de puppyren minder gebruikt. De bench wordt in veel gevallen nog wel gebruikt als de pup ouder wordt. 

Hoe laat ik mijn pup wennen aan de puppyren?

Sommige pups hebben er geen moeite mee om in de puppyren te zijn, terwijl andere pups juist gaan blaffen en piepen. Wanneer hij dit laatste doet, voelt hij zich nog niet veilig genoeg in de puppyren. Probeer daarom de ren veilig te maken. Dit doe je door zelf met de puppy in de ren te gaan zitten en daar samen te spelen. Herhaal dit een paar keer voordat je de puppy alleen achterlaat in de ren. Als dit goed is gegaan, beloon je de pup. Zo associeert de pup de ren met iets positiefs. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*