5x Beste Hondenbrokken

Tegenwoordig heb je allerlei soorten hondenvoer. Zo heb je droge brokken, natvoer en zelfs gevriesdroogde voeding. Toch blijft droog hondenvoer het meest geliefd onder de hondenbaasjes. Wel is het kiezen van geschikt hondenvoer niet zo makkelijk, je moet immers denken aan de wensen van jouw viervoeter. Hieronder zetten wij de vijf beste hondenbrokken voor je op een rij. 

Lijst met 5 beste hondenbrokken

Royal Canin hondenbrokken

De brokken van Royal Canin en dan met name de brokken van Selection Croc zijn voor alle honden geschikt. In deze brokken zitten boordevol vitamines, mineralen en maar liefst dertig goede voedingsstoffen. Jouw hond zal dus een zeer smakelijk en gezond bordje brokken voorgeschoteld krijgen.

Eukanuba hondenbrokken

De brokken van Eukanuba zijn gemaakt voor puppy’s van grote hondenrassen. Puppy’s van rassen als de Rottweiler en Duitse Herder groeien zo snel, dat dit hondenvoer speciaal is ontwikkeld met bepaalde voedingsstoffen. Zo zitten er veel hoeveelheden energie, calcium en fosfor in die voldoende zijn om de botten en spieren optimaal te ontwikkelen.

Cavom hondenbrokken

Cavom staat bekend om zijn luchtige hondenbrokken. Dit komt door de speciale manier van persen. Ook komt hierdoor veel meer geur vrij, zodat jouw hond nóg meer liefde krijgt voor zijn brokjes. Bovendien bevatten deze brokken voldoende voedingsstoffen voor jouw trouwe viervoeter.

Pro Plan hondenbrokken

Heeft jouw hond last van een gevoelige huid? Dan zijn de hondenbrokken van Pro Plan aan te raden. Deze brokken ondersteunen namelijk een gezonde huid en een glimmende vacht. Ook zitten er in deze brokken genoeg eiwitbronnen, waaronder zalm.

Pedigree hondenbrokken

Grote honden moeten extra goed voor hun botten en gewrichten zorgen. Gelukkig kan dat met de hondenbrokken van Pedigree, die rijk zijn aan glucosamine en visolie. Deze houden de gewrichten soepel en gezond. 

Veelgestelde vragen

Waaruit bestaat een goede hondenbrok?

Een goede hondenbrok heeft een hoog gehalte aan eiwitten, natuurlijke ingrediënten en het liefst ook vers vlees dat direct in de hondenbrokken is verwerkt.

Hoeveel moet mijn hond eten?

Een richtlijn hoeveel een hond moet eten, is ongeveer 25 gram brokken per kilo lichaamsgewicht zo lang ze in de groei zijn. Een volwassen hond heeft genoeg met tien gram brokjes per kilo lichaamsgewicht.

Hoeveel snacks mag mijn hond?

Het is goed om je aan de 10-procentregel te houden: jouw hond mag ongeveer tien procent van de dagelijkse voeding aan hondensnacks binnenkrijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*