5x Beste Hondenfrisbee

Honden vinden het geweldig om te apporteren. De frisbee kun je ver gooien zodat jouw hond snel achter het voorwerp aan kan rennen. Een mooi moment om te zien is wanneer de hond de frisbee vangt. Niet alleen is dit leuk voor jou als baasje, maar ook voor de hond. Speelplezier gegarandeerd! Lees hieronder de vijf beste hondenfrisbees.

Lijst met 5 beste hondenfrisbees

KONG hondenfrisbee

De hondenfrisbee van KONG is flexibel, sterk én een fantastische vlieger. Bovendien kun je deze hondenfrisbee zelfs oprollen, zodat jij deze makkelijk kunt meenemen in de tas. Ook is de frisbee veilig voor jouw hond.

Beeztees hondenfrisbee

Heb je een echte waterrat als hond? Dan is de hondenfrisbee van Beeztees perfect. Deze frisbee is namelijk speciaal ontworpen om te blijven drijven. Bovendien is deze frisbee gemaakt van veilig, sterk en duurzaam materiaal.

Starmark hondenfrisbee

De hondenfrisbee van Starmark is ideaal om jouw hond leren om te gaan met de frisbee. Door de handige vorm kan deze frisbee ook gebruikt worden als water- of voerbak. De frisbee is sterk, maar is zacht genoeg voor het gebit van jouw hond.

Yoheha hondenfrisbee

De vijftien centimeter-grote hondenfrisbee van Yoheha is eenvoudig te vangen door jouw hond dankzij het siliconen materiaal. Je kunt deze frisbee opvouwen: je kunt ‘m zelfs meenemen in de broekzak. 

Zogoflex hondenfrisbee

Laat jouw hond lekker rennen wanneer jij de frisbee door de lucht laat zweven. Dankzij het flexibele materiaal kan de hond de frisbee van Zogoflex makkelijk vangen. Ook kun je de frisbee omdraaien om hem te gebruiken als drinkbak.

Veelgestelde vragen

Hoe leer je een hond om de frisbee te vangen?

In het begin gooi je de frisbee op korte afstanden en laag bij de grond. Als jouw hond naar de frisbee loopt, moedig je hem aan om deze terug te brengen naar jou. Beloon jouw hond wanneer hij dat doet.

Waar moet een goede frisbee aan voldoen?

Een goede frisbee heeft een groot werpvermogen, maar tegelijkertijd ook veilig. Een harde frisbee vliegt namelijk sneller dan een zachte frisbee. Ook moet jouw hond de frisbee goed kunnen vangen.

Wat is beter: een harde of een zachte frisbee?

Een harde frisbee vliegt sneller dan een zachte frisbee, maar een harde frisbee is iets gevaarlijker. Zo kan deze pijn doen als deze tegen je aankomt, of als de hond deze moet vangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*