5x Beste Hondenbuggy

Honden willen graag buiten zijn. Echter, is dat voor sommige honden niet vanzelfsprekend. Ze kunnen bijvoorbeeld last hebben van hun gewrichten, of niet meer lange afstanden afleggen door ouderdom. Gelukkig kun je met een hondenbuggy alsnog met jouw hond genieten van de buitenlucht. Hieronder zetten wij de vijf beste hondenbuggy’s voor je op een rij.

Lijst met 5 beste hondenbuggy’s

Tog Fit hondenbuggy

De hondenbuggy van Tog Fit is zowel open als overdekt te gebruiken. Ook kun je jouw hond vastmaken aan de riem, zodat je zeker weet dat hij er niet uit kan springen. Bovendien is deze buggy op verschillende manieren aan te passen en is voorzien van een zwenkwiel.

vidaXL hondenbuggy

De voorkant van de hondenbuggy van vidaXL is voorzien van een doorzichtige stof en een rits, zodat jouw trouwe viervoeter alsnog kan genieten van het uitzicht. Bovendien kun jij de benodigdheden of eventueel een boodschapje meenemen in het mandje onder in de buggy.

Cabino hondenbuggy

De multifunctionele hondenbuggy van Cabino is van alle gemakken voorzien. Zo kun jij veilig jouw huisdier meenemen en daarnaast is de buggy voorzien van een waterafstotende stof. Ook kun jij dankzij de grote boodschappenmand de nodige spullen kwijt.

Topmast hondenbuggy

De hondenbuggy van Topmast is eenvoudig toegankelijk voor jouw viervoeter. Je kunt de voorkant namelijk openritsen en daarnaast is de stof gemaakt van duurzaam waterafstotend, scheurbestendig en weerbestendig materiaal. Ook niet geheel onbelangrijk is dat je deze buggy makkelijk kunt opvouwen.

Trixie hondenbuggy

Jouw harige gezinslid van 11 kilo kan meegenomen worden in de hondenbuggy van Trixie. Dankzij het inklapsysteem staat de buggy binnen een handomdraai klaar voor gebruik. Met de twee korthouders blijft jouw hond op zijn plaats, ook wanneer de hoes is afgeritst.

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een hondenbuggy?

Dankzij een hondenbuggy kan jouw hond genieten van de buitenlucht. Vooral zieke, angstige of oude honden kunnen moeite hebben om lange afstanden af te leggen. Ook voor een pup kan een hondenbuggy handig zijn voor de socialisatie.

Waar moet ik op letten als ik een hondenbuggy aanschaf?

Allereerst is het belangrijk dat jouw hond in de buggy past, qua lengte en qua gewicht. Daarnaast is de veiligheid een belangrijk criteria, het systeem waarmee je de buggy kunt opvouwen en natuurlijk moet de buggy voorzien zijn van genoeg comfort voor jouw hond.

Hoe laat ik mijn hond wennen aan de hondenbuggy?

Laat de hond eerst de buggy inspecteren. Zet jouw hond vervolgens in de buggy met de wielen geblokkeerd, zodat de buggy niet kan bewegen. Daarna kun je binnenshuis rondlopen met de buggy en ga stap voor stap verder naar buiten. Beloon hem steeds gedurende het oefenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*