5x Beste Hondentas

Met een hondentas kun jij jouw hond comfortabel meenemen op reis. Het voordeel aan een hondentas is dat jij jouw handen vrij hebt voor andere spullen, terwijl jouw hond om zich heen kan kijken. Wel is het belangrijk om de goede hondentas te kiezen. Hieronder zetten wij de vijf beste hondentassen voor je op een rij.

Lijst met 5 beste hondentassen

Dog ’n Go hondentas

Jouw kleine hondje kan mee op reis dankzij de hondentas van Dog ’n Go. De tas is voorzien van een verstelbare schouderband en daarnaast is de bodem waterdicht, en de voor- en bovenkant is gemaakt van ademend materiaal. Met het extra riempje kan jouw viervoeter niet ontsnappen.

Flamingo hondentas

De handige hondentas van Flamingo is voorzien van hengsels, zodat jij jouw viervoeter comfortabel kunt dragen. Ook kan jouw hond naar buiten kijken terwijl jij ‘m draagt. De boven- en voorkant zijn voorzien van openingen.

Trixie hondentas

Jouw kleine hond kan met jou mee op reis dankzij de hondentas van Trixie. De bodem is gevoerd, welke je kunt uitnemen als deze aan een wasbeurt toe is. Het gaasstof voorziet jouw hond van voldoende ventilatie en daarnaast kun jij de tas verstellen.

Skibbles hondentas

Deze hondentas van Skibbles ziet er niet alleen leuk uit, hij is ook nog eens erg handig. Het is een stevige tas waar jouw kleine viervoeter in past. Ook kan je jouw dier vastmaken dankzij de gespen. 

Ibiyaya hondentas

Deze chique hondentas van Ibiyaya heeft een groot transparant venster, zodat jouw hond nog kan genieten van alles wat erom hem heen gebeurt. De tas is gemaakt van leder, waardoor de tas – zelfs bij intensief dagelijks gebruik – jarenlang meegaat.

Veelgestelde vragen

Wat is een hondentas?

Een hondentas is een accessoire waarmee jij veilig jouw hond kunt vervoeren. Ze bieden jouw hond comfort, maar ook jij als baasje hebt met een hondentas jouw handen vrij.

Wat is de juiste maat tas voor mijn hond?

Meet jouw hond op vanaf zijn staart tot aan de nek. De hoogte meet je op vanaf de vloer tot aan de schouders. Tel bij de lengte en hoogte drie tot vier centimeter extra. 

Waar moet ik op letten als ik een hondentas aanschaf?

Het allerbelangrijkste is dat jouw hond genoeg comfort heeft in de tas. Bovendien moet de tas ook comfortabel zijn voor jou als baasje. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*