5x Beste Hondenrek voor de Auto

Zo nu en dan moet je jouw hond meenemen in de auto, of dat nu voor een bezoekje aan de dierenarts is of een voor een lange wandeling in het bos. Een van de belangrijkste aspecten waar je op moet letten, is dat jouw hond veilig in de auto zit. Dit kun je verwezenlijken door een hondenrek te plaatsen in de auto. Hieronder zetten wij de vijf beste hondenrekken voor je op een rij.

Lijst met 5 beste hondenrekken voor in de auto

Pets Travel hondenrek

Het hondenrek van Pets Travel kun je aan de twee hoofdsteunen op de achterbank bevestigen. Dit stevige hondenrek zorgt ervoor dat jouw hond achterin blijft. Dit hek is geschikt voor 3/5-deursauto’s en hatchbacks.

Trixie hondenrek

Dankzij het aluminium hondenrek van Trixie blijft jouw hond in de achterbak van de auto. Dit rek kun je monteren aan de hoofdsteunen van de achterbank en is tevens in de breedte en hoogte verstelbaar.

Carpoint hondenrek

Jij kunt jouw ogen op de weg houden terwijl jouw hond veilig achter in de auto blijft dankzij het hondenrek van Carpoint. Ook dit rek is geschikt voor 3/5-deursauto’s en hatchbacks. Dit hek past op de meeste hoofdsteunen.

PetEgo hondenrek

Het voordeel van het hondenrek van PetEgo is dat je bij dit hondenrek niet hoeft te boren en te knippen. Deze ingebouwde, verstelbare klemmen kun je eenvoudig vastmaken in de auto. Zo blijft jouw hond veilig op zijn plek zitten.

IVOL hondenrek

Het hondenrek van IVOL is eenvoudig en past in vrijwel elke auto. Je hoeft alleen de voetjes van het hondenrek tussen het plafond en de autobank te klemmen en het hondenrek is klaar voor gebruik. Ook de zijkanten kun je verstellen in de gewenste breedte.

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een hondenrek in de auto?

Wanneer je een hondenrek in de auto plaatst, neemt dat voor jou en voor jouw hond het gevaar weg. Een hond kan namelijk zorgen voor afleiding als hij los in de auto loopt, en wanneer jij plotseling moet remmen kan jouw hond in de voorkant van de auto terechtkomen.

Hoe installeer ik een hondenrek in de auto?

Volg allereerst de instructies op van het product. Let er ook op dat jouw zicht niet wordt belemmerd. Je moet immers nog wel door de spiegels kunnen kijken en door de achterruit.

Waar moet ik op letten als ik een hondenrek aanschaf?

Allereerst moet het hondenrek in jouw type auto passen. Ook kun je kiezen voor hard of zacht materiaal en of het rek kras- en scheurbestendig is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*