5x Beste Fietsbeugel

Een stuk fietsen met jouw hond aan de zij: een leuk moment waarbij jouw hond voldoende beweging krijgt. Om ervoor te zorgen dat dit op een veilige manier kan, kun je een fietsbeugel aanschaffen. Dit voorkomt dat de riem in de spaken terechtkomt, of dat jouw hond er vandoor wil rennen als hij een konijn ziet. Hieronder zetten wij de vijf beste fietsbeugels voor je op een rij.

Lijst met 5 beste fietsbeugels

Flamingo fietsbeugel

Met de fietsbeugel van Flamingo blijft jouw trouwe viervoeter veilig naast je lopen. Wanneer hij toch probeert te trekken, corrigeert de vering jouw hond. Zo blijft het veilig voor jullie allebei. 

Kleinmetall fietsbeugel

Ook de fietsbeugel van Kleinmetall is voorzien van een vering, welke je kunt vastmaken aan jouw fiets. Zo heb jij twee handen vrij en kun jij alsnog genieten van de fietstocht samen met jouw harige vriend. 

Beeztees fietsbeugel

Dankzij de afstandshouder van Beeztees kun jij jouw hond begeleiden op een veilige manier. Je kunt de fietsbeugel monteren aan het zadelpen van jouw fiets, welke haaks moet staan. Maak jouw hond vast aan een elastische lijn en de fietstocht kan beginnen!

M-Wave fietsbeugel

De fietsbeugel van M-Wave zorgt ervoor dat jouw hond op een veilige afstand blijft van de fiets. Bovendien is deze fietsbeugel geschikt voor de grotere en zwaardere honden. Dankzij de vering wordt het trekken van de hond verzacht. 

Pawise fietsbeugel

Voorkom dat de lijn in de spaken terechtkomt of om jouw trapper wikkelt met de fietsbeugel van Pawise. Deze eenvoudig te monteren beugel maak je vast aan het zadelpen. Wanneer jouw hond toch trekt, vangt de lijn de schokken op. Ideaal!

Veelgestelde vragen

Wat is een fietsbeugel?

Een fietsbeugel maak je vast aan jouw fiets en vervolgens aan de hond. Met een fietsbeugel voorkom je dat hij wegrent of dat de lijn in de spaken terechtkomt. Ook word je hierdoor niet van de fiets getrokken dankzij een mechanisme dat schokken voorkomt.

Welk hondenras is geschikt voor een fietsbeugel?

Hondenrassen die niet makkelijk kunnen ademen, honden met scheve poten en oude en jonge honden kun je beter niet meenemen aan een fietsbeugel. Jachthonden, retrievers herders en collies kunnen meestal wel meerennen aan de fietsbeugel, mits ze fit genoeg zijn.

Waar moet ik op letten als ik een fietsbeugel wil aanschaffen?

Allereerst is het belangrijk dat de fietsbeugel sterk genoeg is voor de hond. Ook moet de fietsbeugel geschikt zijn voor jouw fiets.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*