5x Beste Hondenstretcher

Honden vinden het fijn om in de zomerdag een koele plek op te zoeken, bijvoorbeeld een koude grond. Echter, is het niet goed voor je hond om op de koude vloer te gaan liggen. Zeker niet als jouw beestje wat ouder is. Een hondenstretcher is hiervoor een goede oplossing. Met een stretcher ligt de hond niet direct op de vloer, maar net erboven. Wil jij ook een hondenstretcher kopen voor jouw viervoeter? Lees hieronder de beste vijf.

Lijst met 5 beste hondenstretchers

4animalz hondenstretcher

De stof van de hondenstretcher is ventilerend, omdat de stof is gemaakt van textileen. Zo wordt de vacht van de hond geventileerd. De hondenstretcher van 4animalz is makkelijk te reinigen met water. Doordat de hondenstretcher hoger staat van de vloer, kunnen kou en tocht de hond niet bereiken. Ook maken vlooien geen schijn van kans: deze kunnen namelijk niet heel hoog springen.

Dogs&Co hondenstretcher

De hondenstretcher van Dogs&Co is zowel voor binnen als buiten te gebruiken. De hondenstretcher is voorzien van ademend polyester, zodat de temperatuur van de hond kan worden geregeld. Wat deze hondenstretcher uniek maakt, is dat de stretcher is voorzien van een zonnetent. Deze kun je boven de hondenstretcher bevestigen, zodat jouw beestje in de zomer is beschermd tegen de felle zonnestralen en de UV-straling. 

Generic hondenstretcher

Ultiem ligcomfort is gegarandeerd met de hondenstretcher van Generic. Dankzij het hoogwaardige polyester veert de stretcher mee met het gewicht van de hond. De hondenstretcher is gespannen met textileen, zodat de vacht van jouw hondje kan ademen. Ook zorgt dit voor een goede hygiëne. Bovendien kun je het ligvlak van de stretcher afschuiven en in de wasmachine wassen.

Topmast hondenstretcher

De hondenstretcher van Topmast is ideaal voor koude vloeren of juist té warme ondergronden. De stretcher is gemaakt van 100 procent polyester. Dankzij de brede, elastische banden wordt jouw viervoeter goed ondersteund. Je kunt deze stretcher eenvoudig inklappen, zodat je de stretcher overal mee naartoe kunt nemen. De afmetingen van de stretcher zijn 107 x 61 centimeter.

Dogbed hondenstretcher

Een comfortable hondenstretcher die geschikt is voor kleine en middelgrote honden: dat is de Dogbed-hondenstretcher. De hondenstretcher is gemaakt van stevig gepoedercoat staal en is gespannen met textileen. Dit maakt de stretcher luchtdoorlatend en het droogt snel. Ook kun je de stretcher binnen en buiten gebruiken. Honden tot en met 40 kilo kunnen gebruikmaken van de stretcher.

Veelgestelde vragen

Hoe selecteer je de juiste maat van de hondenstretcher?

Het is belangrijk om de juiste maat van de hondenstretcher te achterhalen. Bij de meeste hondenstretchers vind je een omschrijving met de afmetingen van de stretcher. Op basis van die afmetingen zal je de juiste stretcher moeten vinden. Wanneer je de lengte van de hond wil opmeten, zorg er dan voor dat de hond ligt. Dit hoeft niet heel precies: het gaat er vooral om dat je een inschatting hebt welke afmetingen je nodig hebt. 

Wat zijn de voordelen van een hondenstretcher?

Allereerst vinden honden het niet prettig om het koud te hebben. Een stretcher is hiervoor een goede oplossing, zodat jouw harige vriend niet op een koude ondergrond hoeft te liggen. Daarnaast is een stretcher ideaal voor op reis. Je kunt de stretcher namelijk eenvoudig inklappen én schoonmaken. Bovendien beschermt de stretcher jouw viervoeter tegen vlooien en andere insecten die voornamelijk over de grond kruipen.

Waarmee moet ik rekening houden als ik een hondenstretcher koop?

Je kunt rekening houden met verschillende aspecten als je een hondenstretcher wil aanschaffen:
– Grootte: De grootte van de stretcher is belangrijk, jouw hond moet er immers goed op kunnen liggen. Kijk daarom naar de afmetingen van de stretcher en meet jouw hond op;
– Gewicht: Sommige hondenstretchers zijn speciaal gemaakt voor kleine honden. Niet elke hond past dus op elke hondenstretcher. Lees dus goed in de beschrijving wat het maximumgewicht is van de hondenstretcher;
– Opvouwbaar: Een opvouwbare stretcher kan handig zijn als je vaak op reis gaat met jouw beestje;
– Zonbescherming: Als jouw hond graag buiten ligt, kan het handig zijn om een hondenstretcher aan te schaffen met een dakje. Deze beschermt jouw hond tegen de zon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*