5x Beste Hondensnack

Jouw hond verdient zo af en toe ook verwend te worden. Vooral na het wandelen, een cursus of omdat je het gewoon wil: zo af en toe een hondensnack kan geen kwaad. Hierdoor voelt de hond zich gewaardeerd en het gewenste gedrag wordt op deze manier bevorderd. Hieronder zetten wij de beste hondensnacks voor je op een rij.

Lijst met 5 beste hondensnacks

Pedigree hondensnack

De DentaStix van Pedigree zijn in samenwerking met dierenartsen ontwikkeld. De speciale structuur van de DentaStix zorgen voor een optimale gebitsreiniging van jouw hond. Het kan zelfs tachtig procent van de vorming van tandsteen verminderen en het bevordert gezonde tanden.

KONG hondensnack

Is jouw hond ook trotse bezitter van een KONG? Dan kun je de KONG nog aantrekkelijker maken dan hij al was! Er bestaat namelijk een speciale pasta die je kunt spuiten in de KONG met een kippensmaak. Deze zijn makkelijk verteerbaar en bevatten geen transvetten. Bovendien is de spuitbus van milieuvriendelijk materiaal gemaakt.

Petstyleliving hondensnack

Een gezonde, lekkere snack die ook nog eens de tanden reinigt: dat zijn de hondensnacks van Petstyleliving. Het is een witte stick met daaromheen kip gedraaid. Bovendien zijn deze snacks op een natuurlijke wijze geproduceerd. 

Bonzo hondensnack

Ben je als hondenbaasje op zoek naar variatie voor jouw trouwe viervoeter? Beloon jouw hond dan eens met de hondensnacks van Bonzo. Jouw harige vriend zal deze overheerlijk vinden: deze sticks zitten namelijk boordevol vlees.

Boxby hondensnack

De snacks van Boxby zijn van honderd procent natuurlijke producten gemaakt. Het zijn gezonde, verantwoorde en daarnaast ook nog eens lekkere snacks die speciaal zijn gemaakt voor de kleine hondjes. De samenstelling van de verschillende snacks is 100 procent kip en 90 procent koolvis. Smullen maar!

Veelgestelde vragen

Wanneer moet ik mijn hond belonen?

Wanneer jij jouw hond moet belonen, hangt af van de timing. Als je bepaald gedrag wil belonen, geef dan een snack na het gewenste gedrag binnen twee seconden. Zo legt jouw hond de associatie dat hij goed bezig is.

Hoeveel hondensnacks mag ik geven aan mijn hond?

Over het algemeen geldt de richtlijn dat tien procent van de voeding mag bestaan uit hondensnacks.

Wat is het voordeel van een hondensnack?

De meeste hondensnacks zijn goed voor het gebit van jouw hond. Het reinigt, verwijdert tandplak en daarnaast vindt jouw hond snacks superlekker! Dat betekent dat jij jouw hond kunt trainen om gewenst gedrag uit te oefenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*