Met deze apps wordt jouw hond nog blijer met jou als baasje!
Honden zijn bijzondere dieren en in veel gevallen is een hond je beste vriend. Behandel je de hond goed, dan merk je al snel dat de loyaliteit van de viervoeter nagenoeg onbegrensd is. Die loyaliteit ontstaat niet zomaar, als baasje zal je de nodige moeite moeten doen om een hechte band met je hond op te bouwen. Dat is eenvoudiger dan je denkt.
Apps waar honden blij van worden

Nu er ook voor handen en hun baasjes talloze apps verschijnen, is het bijzonder leuk om daarvan te profiteren. De beschikbare apps verschillen enorm qua functionaliteit: van dating-apps tot speciale apps om samen met je hond te trainen. In dit lifestyle blog vertellen we je precies welke apps elke hondenliefhebber zou moeten hebben om de hond nog blijer te maken.

Android of iOS

De meeste apps zijn beschikbaar voor zowel Android als iOS toestellen. Gebruik je bijvoorbeeld een iPhone 11 Pro tijdens het uitlaten van je hond, denk er dan ook aan om een iPhone 11 Pro hoes aan te schaffen. Zo voorkom je dat de smartphone onbedoeld beschadigd raakt tijdens een training met je hond.

1.EHBO app van Royal canin

Een ongeluk zit in een klein hoekje en dat geldt voor honden ook. De EHBO-app van Royal Canin is onmisbaar voor elk baasje. Zo kun je met behulp van de app informatie opvragen over ruim 100 onderwerpen, heb je altijd de juiste gegevens bij de hand en je beschikt over een handige alarmfunctie zodat je nooit een inenting en wormen- of vlooienkuur hoeft te missen.
2.Can Dogs Eat

Het zal je ongetwijfeld ooit zijn overkomen dat je de hond iets wilt geven terwijl je niet zeker weet of het kwaad kan. Dat soort problemen zijn verleden tijd met deze app. Je krijgt direct antwoord op je vraag en je voorkomt daarmee onaangename verrassingen.

3.Dogo

De Dogo-app is ideaal voor hondenbezitters die op een leuke manier aan de slag willen met hun hond. De app bevat tal van oefeningen en trainingen voor de hond. Op een leuke en speelse manier kun je jouw hond tal van kunstjes leren en kun je de hond aanleren hoe hij of zij zich moet gedragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*