Spellen met een honden thema

Een mens zijn beste vriend is natuurlijk de hond. Het trouwe gezelschapsdier en de mens trekken al eeuwenlang met elkaar op. Honden hielpen met jagen en kunnen als de beste iets bewaken of opspeuren. De viervoeter is ook een leuk thema voor een spelletje. Je kan online diverse vermakelijke honden thema spellen vinden, maar er zijn ook bordspellen verkrijgbaar met hetzelfde thema. Hieronder hebben wij enkele onwijs leuke spellen met een honden thema genoteerd:

Hond naar je hok!

Hondenfans opgelet, want het bordspel ‘Hond naar je hok!’ is bijzonder vermakelijk. Je moet een parcours afleggen en proberen om onderweg zoveel als mogelijk botten te verzamelen. Je krijgt ook enkele vragen die je juist moet proberen te beantwoorden. Je kan het bordspel alleen winnen door vier botten veilig thuis te brengen. Gemakkelijk zal het niet gaan, want er zijn ook een paar andere honden die maar als te graag jouw bot willen hebben. Hond naar je hok is een komisch en spannend bordspel voor de hele familie. Een spelletje duurt ongeveer 20 minuten en het bordspel is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar oud. De winkelprijs is 24,99 euro.

The Dog House

The Dog House is een casinospelletje met een honden thema. Je kan The Dog House ook gratis te spelen op GratisGokken.nl. Er verschijnt op jouw speelscherm een hondenhok met 5 rollen en 3 rijen. Er staan allemaal symbolen op de rollen, waaronder allerlei schattige hondjes, een pootafdruk en sappige hondenbotten. Je kan de speelrollen laten draaien en je moet proberen om combinaties te maken met de symbolen. Je wint bijvoorbeeld al als je drie dezelfde honden naast elkaar op een rol krijgt. Je kan The Dog House spelen op de computer, smartphone en op je tablet.

Hond-opoly

Je kent vast wel het wereldberoemde bordspel Monopoly. Nu kan je het vastgoedspelletje ook met een hondenthema spelen. Hond-opoly is een aanrader voor iedere hondenliefhebber. Je moet proberen om allerlei hondenspeeltjes te verzamelen en deze later weer in te ruilen op voor overheerlijke botten. Het is een komisch spelletje, want bij Hond-opoly begin je niet bij start maar bij Apport! De gevangenis heeft ook een andere naam gekregen, namelijk Stoute Hond. Het spel is Nederlandstalig en duurt ongeveer anderhalf uur. Hond-opoly is geschikt voor kinderen vanaf acht jaar en de winkelprijs van het spel is 27,99 euro.

Kat en Hond spel

Het Kat en Hond spel kan je online spelen en is helemaal gratis. De hond en de kat zijn buren, maar kunnen elkaar niet zien. Er zit namelijk een schutting tussen de dieren. De kat en de hond mogen elkaar niet. De hond gooit met botten naar de kat en de kat gooit met afval uit de prullenbak. Het doel is om de tegenstander te raken, maar dan moet je wel goed mikken. Je kan tegen de computer spelen op een niveau naar keuze of met een vriend of vriendin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*