5x Beste Hondencamera

Als je voor de eerste keer jouw hond alleen thuis achter moet laten, kan dat spannend zijn voor jouzelf maar ook zeker voor jouw hond. Voor de hond kan het zelf traumatisch of zorgwekkend zijn. Met een hondencamera kun jij jouw harige vriend in de gaten houden als je niet thuis bent. Er zijn verschillende soorten camera’s op de markt. Wil jij weten welke hondencamera het beste bij jou past? Hieronder zetten wij de vijf beste hondencamera’s op een rij.

Lijst met 5 beste hondencamera’s

Pearl Line hondencamera

Wil jij een oogje in het zeil houden als jouw hond alleen thuis is? Dat kan met de Pearl Line-hondencamera. Bestuur de camera via een app en zie wat er thuis gebeurt in haarscherpe kwaliteit. Je kunt zelfs met jouw hond communiceren via de microfoon. Daarnaast kun je de beelden opslaan en terug te kijken via een SD-kaart. Ook kun je meerdere camera’s toevoegen, zodat jij alle kamers in huis onder controle hebt.

Vivid Green hondencamera

Beveilig je huisdier met een WiFi-camera. De camera van Vivid Green bevat een bewegingssensor en een spraak- en video-opname die meteen wordt doorgestuurd naar je telefoon. Je ontvangt direct een melding op je telefoon als de camera beweging detecteert. Met dag- en nachtzicht beveiligt deze camera ieder moment van de dag jouw huisdier en woning. 

ANRAN hondencamera

De draadloze full HD-camera kan horizontaal 355 graden draaien en verticaal 110 graden. Ook kun je met deze camera inzoomen en de camera heeft zelfs geluids- en bewegingsdetectie. Zo kan de camera van ANRAN jouw telefoon een bericht sturen als er geluid of beweging is gedetecteerd. Ook kun je via de microfoon iets inspreken wat jouw hond kan horen. Je kunt met een klik op de knop de camera verbinden met WiFi. Je kunt de beelden zowel op de Cloud als op een SD-kaart opslaan.

Higestone hondencamera

Met de WiFi-hondencamera van Higestone kun je waar en wanneer je maar wil jouw huisdier in de gaten houden. Deze camera volgt bewegingen en kan horizontaal tot 355 graden draaien en 90 graden kantelen. Het hele gezin kan de bijbehorende app downloaden, zodat iedereen het harige gezinslid in de gaten kan houden. Je kunt de camera opladen met een USB-kabel.

Furbo hondencamera

Snacks geven wanneer jij niet thuis bent: een uitvinding voor jou én je huisdier! Met de WiFi-hondencamera van Furbo kun jij met een app snacks gooien naar je hond, waar je ook bent. Je kunt de camera vullen met maximaal dertig snoepjes. Dankzij de 720p-HD-videostreaming en een groothoekcamera van 120 graden kun jij dag en nacht de volledige ruimte in de gaten houden. Daarnaast kun jij via de microfoon wat inspreken en kun je luisteren naar je huisdieren. Ook krijg je een melding wanneer de hond geluid maakt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een hondencamera?

Het is niet altijd mogelijk om in de buurt van je hond te zijn. Toch kun je met een hondencamera rust geven aan je hond, ongepast gedrag corrigeren, goed gedrag belonen en verlatingsangst verminderen. Met de meeste camera’s kun je de beelden opslaan, zodat je hiermee herinneringen kunt maken. Ook is een voordeel dat je bij veel camera’s kunt praten met je hond.

Waar moet je op letten als je een hondencamera koopt?

Het is belangrijk om af te stemmen wat jij nodig hebt en verwacht van een hondencamera. Ook is het van belang om na te denken wat jouw hond nodig heeft, als hij bijvoorbeeld last heeft van verlatingsangst. Daarnaast zijn er andere zaken waar je op kan letten:
– HD-beeld en resolutie: Wil jij je hond goed kunnen zien? Dan is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van het beeld en de resolutie; 
– Twee-wegaudio: Met twee-wegaudio kun jij communiceren met je huisdier, ook al ben je niet thuis. Zo kun jij je hond kalmeren of corrigeren als je hond iets doet wat hij niet mag;
– Nachtzicht: Als jij vaak in de avond of nacht weg bent, kan nachtzicht handig zijn. Zo kun jij je hond goed in de gaten houden;
– Beweeg- of geluiddetectie: Bij sommige camera’s wordt er een melding gemaakt als er beweging of geluid wordt gedetecteerd. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*