5x Beste Puppy Trainingpads

Yes, er komt een nieuw gezinslid bij! Binnenkort maakt een trouwe viervoeter deel uit jouw gezin. Toch vergt een pup veel aandacht, bijvoorbeeld bij het zindelijk maken. Het is namelijk erg vervelend als je telkens de behoeften van jouw pup moet opruimen. Het hoort er natuurlijk bij, maar hoe sneller je de pup zindelijk hebt gemaakt, hoe beter. Dankzij de puppy trainingpads kun jij de pup trainen om zindelijk te worden. Wij hebben de vijf beste puppy trainingpads voor je op een rij gezet.

Lijst met 5 beste puppy trainingpads

Pet Sentials puppy trainingpads

De Pet Sentials puppy trainingpads zijn ideale matjes om jouw pup te trainen om zindelijk te worden. In de pads zit een speciale geur, die aantrekkelijk ruikt voor de hond. Zo zijn de honden eerder geneigd om erop te gaan plassen. In de puppy trainingpads zit een absorberende en vasthoudende laag, zodat jouw vloer droog blijft. Ook worden de vieze geurtjes meteen opgevangen in de trainingpads. De hond kan meerdere keren gebruikmaken van de pads, zodat de pads langer meegaan. De afmetingen van de pads zjin 58 x 58 centimeter en er zitten 105 stuks in de doos.

Posh puppy trainingpads

De puppy trainingpads van Posh zijn uitstekend voor de jonge hond, maar ook zeker voor een oudere hond die incontinent begint te worden. Ook scheuren de pads niet gemakkelijk. Dankzij de afmetingen – 60 x 60 centimeter – is de pad groot genoeg voor de behoefte van de hond. De trainingpads zijn absorberend, het lekt niet door en laten geen vieze geurtjes achter. In de doos zitten 60 trainingpads.

Easypets puppy trainingpads

Ook bevatten de puppy trainingpads van Easypets een aantrekkelijke geur, zodat de pup daar zijn behoefte op kan doen. Dankzij de vier lagen zijn de pads stevig en het zorgt ervoor dat ze niet doorlekken. Zelfs de scherpe nagels maken deze pads niet stuk. De afmetingen van de trainingpads zijn 58 x 58 centimeter, zodat de pad groot genoeg is voor de meeste hondenrassen. In de doos zitten 105 trainingpads.

Simple Solutions puppy trainingpads

Maak de zindelijkheidstraining simpel voor je pup met de Simple Solution puppy trainingpads. Deze pads zijn absorberend en laten geen vieze geurtjes door. Je puppy kan zelfs twee keer zijn behoefte op de pad doen, want daarvoor is de pad groot genoeg. De afmetingen van de pads zijn 55 x 56 centimeter en in de verpakking zitten 56 stuks. Zo kun je genoeg oefenen met jouw pup!

Nobleza puppy trainingpads

De puppy trainingpads van Nobleza zijn effectief voor zowel de hond als het baasje. De trainingpads heeft een antibacteriële werking die snelle absorptie en droging garanderen. Deze trainingpads absorberen maar liefst vier kopjes vloeistof en blokkeren vocht in de gel om lekken te voorkomen. Ook zit er in deze trainingpad een aantrekkelijke geur. De afmeting van de trainingpad is 60 x 90 centimeter en in de doos zitten 100 pads.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voor- en nadelen van puppy trainingpads?

Een van de belangrijkste voordelen van de puppy trainingpads is dat er een geur inzit die pups aantrekt. Hierdoor gaat de pup sneller op de mat zijn behoefte doen en wordt de viervoeter sneller zindelijk. Ook scheelt het een hoop schoonmaak. Dankzij de trainingpads kun je de dweil en de handdoeken in de kast laten. Bovendien kan het een uitkomst bieden voor honden die vanwege hun gezondheid incontinent beginnen te worden. Een nadeel kan zijn dat honden aan de trainingpads gewend gaan raken en niet meer zonder kunnen. De trainingpads zijn hierdoor geen oplossing voor de lange termijn.

Bestaan er verschillende soorten puppy trainingpads?

Ja, puppy trainingpads bestaan er in verschillende soorten en maten. In het algemeen kunnen we twee verschillende soorten onderscheiden: pads die je kunt uitwassen en pads die voor eenmalig gebruik zijn. Pads die je kunt uitwassen zijn beter voor het milieu en zijn een stuk goedkoper. Toch heeft de hond op het moment dat de pad in de wasmachine zit, geen plek om te plassen. 

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van puppy trainingpads?

Wanneer je hond zijn behoefte doet, is het belangrijk dat de pad dit goed kan opvangen. Ook is de grootte van belang: de trainingpad moet natuurlijk passen op de plek die jij in gedachte hebt. Daarnaast bestaan er zowel pads voor binnen als buiten. Als laatst moet je overwegen of je voor een uitwasbare- of een wegwerptrainingspad gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*